"22ste Marker Havenfeesten"
 zondag 26 juni

 HOME (FOTOBOEK) 

  vervolg ZONDAG, 26 JUNI 2011  
vervolg Superplaybackshow voor volwassenen
De videoclip van de Truus Trut & de Terlenka's op de playbackshow 2011 Onderstaand de winnende act van de volwassen playbackshow 2011
(Marc de Greeuw) (Marc de Greeuw)
 
'Familie kiekjes' van Truus Trut en haar broers
  Tom & Tom Tinus & Tinus
Theo & Theo Ted & Ted Truus & Truus
Teun & Teun    
blog (de dagboekpagina van)
Truus Trut & de Terlenka's

Voor het derde opeenvolgende jaar waren we te gast op het voormalige eiland Marken (dat zichzelf echter nog steeds als zodanig beschouwt, maar dit terzijde).
De vorige twee jaren ondergingen wij de gastvrijheid van de Markers als een warm bad en dit jaar was het al niet anders. Sjongejonge, wat wonen daar ongelofelijk aardige mensen.
Gastvrij, gezellig en ook nog eens in voor een leuk feestje.

Het was lekker druk, niet helemaal afgeladen vol, maar dat geeft de aanwezigen wat bewegingsvrijheid en de weg naar de bar wordt tenminste niet belemmerd.
Kortom: precies goed.
Ons viel meteen op, dat de balans tussen aanwezige dames en heren deze avond bijzonder ten gunste van de dames uitsloeg.
Wat waren het er veel en wat waren ze leuk ! Nooit geweten dat er zoveel leuke dames op Marken wonen. Dat biedt perspectief voor de vrijgezelle broers Terlenka, want ze hebben genoeg aftrek bij de Marker schonen.
Afijn, toen we aankwamen werden we min of meer verwelkom door een gezelschap, dat verdacht veel op ons leek. Sterker nog, ze leken wel familie.
Het bleek, dat dit (dames)gezelschap 's middags had meegedaan aan een playbackwedstrijd, waarbij ze Truus Trut & de Terlenka's persifleerden.
We kunnen melden, dat ze dit bijzonder goed afging, want ze hebben gewonnen !
Wij waren stomverbaasd, want ze deden nog afgezien van het het zeer goed playbacken, de 'moves' van onze familieleden vol verve en tot in de perfectie.
Op de achtergrond werd de clip van 'Stil en verlaten' vertoond, die bij nader inzien bestond uit een totale remake, uitgevoerd door dit gezelschap. Bijzonder knap gedaan dames, onze petjes af !
We kregen een dvd mee en we zullen deze clip zeker een dezer dagen op JoeTjoep en onze site gaan plaatsen ! En natuurlijk hebben we de foto's die zijn gemaakt door Marker hoffotograaf Pieter (Pep) ook geplaatst.
De ontvangst was dus allerhartelijkst en hartverwarmend.
 
Maar toen brak het feest pas echt los ! Nou, en die Markers die kunnen er wat van hoor. Wat een feestbeesten en meezingers zijn dat. Het kabaal moet over het water tot zeker in Volendam te horen zijn geweest, dat kan niet missen.
Nou zijn we best wel leuke feestjes gewend intussen, maar om het in de woorden van onze zus Truus te zeggen: Dit was zo ongeveer de leukste avond die we tot nu toe met Truus hebben meegemaakt. Van begin tot eind (12 uur) bleef de hele tent meefeesten en brullen en ook de polonaise hebben we heel vaak voorbij zien komen.
Helemaal top mensen !!!
De verzorging was ook dik voor mekaar. Alcoholische en niet-alcoholische dranken, een hapje na afloop, alles werd liefdevol geserveerd door het grote team van vrijwilligers.
We kregen meteen na afloop te horen, dat onze aanwezigheid ook volgend jaar weer zeer op prijs wordt gesteld, en wel op zondag 1 juli. Nou, jullie aanwezigheid wordt net zo op prijs gesteld hoor!
We komen in ieder geval weer graag terug, we vinden jullie toppers !

Foto´s genomen door Truus Trut

optreden van 'Truus Trut & de Terlenka's'

 Naar vervolg Foto's Marker Havenfeesten 2011 

 HOME (FOTOBOEK)