"23ste Marker Havenfeesten"
 vrijdag 29 juni

 HOME (FOTOBOEK) 

  vervolg VRIJDAG, 29 JUNI 2012  
Mèreker Challenge
Cor Visser 'The Rose'

 

De Mèreker Challenge zal geopend worden door niemand minder dan Cor Visser!

Bette Midler zong het lied The Rose in de gelijknamige film en als soundtrack ervan. Vanavond zingt Cor Visser het voor u! 

Agnita Peereboom-Kes 'Set Fire to the Rain'

 

In 2008 brak Adele door met haar album 19. Sindsdien heeft ze alleen maar hits uitgebracht, waaronder Set Fire to the Rain vorig jaar. Vanavond zingt Agnita Peereboom-Kes dit prachtige nummer, dit wordt genieten!

v

v
    'JIP en de Mannen'
André Peereboom 'Old and Wise'

 

In de jaren ’70 richtte Alan Parsons de band The Alan Parsons Project op. Een van de bekendste nummers is Old andWise. Nu kunnen we genieten van dit nummer gezongen door onze eigen Bekende Marker André Peereboom!

Nathan Schipper 'Verdomd alleen'

 

Danny de Munk speelde de hoofdrol in de film Ciske de Rat in 1984. Sindsdien is het nummer ‘verdomd alleen’ een tophit in Nederland. Vanavond zingt onze jongste kandidaat het lied voor jullie, namelijk Nathan Schipper!!

Rebecca Schipper 'Don't cry for me Argentina!'

 

Maar nu is het tijd voor de zus van Nathan! Rebecca zingt een nummer uit een musical, namelijk uit Evita! Sinds de musical is het een absolute wereldhit. Dames en heren, Rebecca Schipper met het nummer Don’t cry for me Argentina!!

 

Britt, Maud & Tess Zondervan 'It's raining men'

 

It’s raining men is origineel gezongen door The Weather Girls. Later heeft onder andere Geri Halliwell het nummer gecoverd. En nu wordt er misschien wel een nieuwe cover opgenomen door de drie zusjes Britt, Tess en Maud Zondervan!

Yvonne Ooms 'Dreamed a dream'

 

Dreamed a dream is een lied uit de musical Les Misérables. In 2009 was het lied weerhelemaal in het nieuws door Susan Boyle in de Engelse Britain’s got talent. En vanavondweermidden in de spotlights door Yvonne Ooms!

Robbie Zwiers

 

'Ik geloof in jou en mij'

 

Het lied Avond van Boudewijn de Groot is bij de meeste mensen bekend door de zin ‘Ik geloof in jou en mij’. Jury en publiek het is aan jullie; geloven jullie in Robbie Zwiers?!

Jan Peereboom

&

Elbert Stoker

'Les Pêcheurs de Perles'

 

‘Les Pêcheurs de Perles’ is een opera in drie bedrijven van George Bizet; beter bekend als de Parelvissers in het Nederlands. Maar Jan Peereboom en Elbert Stoker zingen het in het origineel Frans. Graag uw aandacht voor het enige stukje opera van vanavond!

 Naar vervolg Foto's Marker Havenfeesten 2012 

 HOME (FOTOBOEK)