Sint intocht 2007 op Marken
zaterdag, 24 november 2007

 

 HOME (FOTOBOEK) 

De jaarlijkse groepsfoto
     
Afgelopen Zaterdag was het dan eindelijk zover, de Sint kwam aan op Marken. Zenuwachtige kinderen, even nerveuze ouders (want ja, je weet maar nooit of je wel zo lief bent geweest dit jaar….) en een gezellig spelende muziekvereniging die het ene sint lied na het andere speelde. Genoeg redenen voor de Sint om richting het mooie schiereiland te gaan. En…de weergoden waren ons gunstig gestemd! De pakjesboot met zijn bemanning kwam omstreeks 11.45 uur de haven invaren, luid verwelkomt door Andre Peereboom en PC Schipper, kinderen en muziek. Het werd nog even heel spannend toen bleek dat een gemene boef het cadeau van de Sint had gestolen en er een ander cadeau tevoorschijn werd getoverd waar per ongeluk een zwarte Piet in ingepakt zat! Maar gelukkig kon de politie de boeven aanhouden en wordt het echte cadeau op 5 December bij het kasteel van de Sint afgeleverd!
 
In het Trefpunt aangekomen werden de prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt en na nog wat gezellige liedjes te hebben gezongen was het om 13.30 uur weer tijd om naar huis te gaan.

Wij willen namens de MES de volgende mensen bedanken voor hun inzet deze dag want zonder hun hadden wij, maar ook de Sint en zijn Pieten, het niet gered:

In willekeurige volgorde :

De Sint en alle Pieten Schminkers D.J. van Geemen en zijn boot Begeleiders
K.N.R.M., station Marken Minnebroeders Burgemeester Jongmans Chr. Muziekver. “Juliana”  
Eigenaren van (verlegde) boten Chr. Oranjevereniging Marken E.H.B.O. afd. Marken Dorpshuis "HetTrefpunt"
Cameraman / Fotograaf Stichting Marker Jongeren Politie Eipi Belettering
Basisschool "De Rietlanden"    Gemeente Waterland Alle verdere medewerkers. DANK JE WEL

Bron : "Mes Nieuws" nr. 19 (29  november 2007)

Tot zaterdag 22 november 2008, want dan hebben we de Sint met z'n Pieten weer uitgenodigd.

(datum is onder voorbehoud)

 HOME (FOTOBOEK)