Filmopnames op Marken 'De Club van Sinterklaas 2016'
'Geblaf op de Pakjesboot'
zaterdag 9 april 2016
 

 

 HOME (FOTOBOEK) 

 
Vlinder Kamerling, de 10-jarige dochter van actrice Isa Hoes, speelt een rol in de nieuwe Club van Sinterklaasfilm. Vlinder speelt een meisje dat haar hondje is kwijtgeraakt in Spanje. Ze vraagt Sint om het hondje te zoeken en terug te brengen tijdens zijn intocht in Nederland.
 
De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot is de vijfde film waarin Sinterklaas en de bekendste Pieten van Nederland; Testpiet, Coole Piet, Muziekpiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet, Keukenpiet en Danspiet een spannend avontuur beleven. 

De eerste vier films van De club van Sinterklaas werden allen beloond met een Gouden Film. De laatste film, DE CLUB VAN SINTERKLAAS & DE VERDWENEN SCHOENTJES, haalde zelfs 237.000 bezoekers. De film wordt geregisseerd door Ruud Schuurman en de productie wordt wederom verzorgd door Tom de Mol Productions in samenwerking met Van Beers Films en The Content Farm. Dutch FilmWorks brengt de familiefilm woensdag 12 oktober 2016 uit in de bioscoop.

Het verhaal
Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer heeft een plan bedacht om zo veel mogelijk geld te verdienen met een zogenaamde ‘Blafspray’. Iedereen die daarmee in aanraking komt, kan alleen nog maar blaffen. De slechte dokter wil met de spray alle kinderen van het land de ‘Blafhoest’ bezorgen, zodat hij daarna voor veel geld het tegenmedicijn aan alle bezorgde ouders kan verkopen. En ja, hoe bereik je zoveel mogelijk kinderen? Via Sinterklaas! Dr. Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich en spuiten alle cadeautjes op de stoomboot in met Blafspray. Maar als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd schoon te maken, of krijgen alle kinderen de Blafhoest?
 
woensdag

12 oktober 2016

in de bioscoop

 HOME (FOTOBOEK)