MARKEN - 'Huissie Kijken', een begrip op Marken. Als je op Marken een nieuw huis gaat bewonen hoort 'Huissie Kijken' er gewoon bij. 'Huissie kijken' is het laten zien van je nieuwe woning. Afgelopen zaterdag was dit het geval in dorpshuis het Trefpunt op Marken.
Van 14.00 tot 15.00 uur was het de beurt aan alle vrijwilligers van het dorpshuis. Vanaf drie uur konden alle belangstellenden een kijkje komen nemen in het nieuwe gedeelte en het verbouwde gedeelte van Het Trefpunt. Vele mensen maakten van deze gelegenheid gebruik. Van fitness ruimte tot rustruimte, met alle nieuwe ruimtes kon persoonlijk kennis worden gemaakt. Tijdens de bouw kon de stand van zaken worden gevolgd door de diverse foto updates op
www.MarkerNieuws.com.
Vele nieuwe- en bestaande huurders toonden hun activiteiten. Onder andere de bibliotheek, schoonheidssalon Beauté Pour Vous en muziekvereniging 'Juliana'.
Na alles te hebben bekeken, konden de bezoekers een drankje komen nuttigen in de barzaal. Op deze wijze kon ook de nieuwe bedrijfskleding worden getoond, wat door de vele bezoekers als zeer positief werd ervaren.
De 'Marker Mafkezen', twee Marker dj's, verzorgden de muziek tijdens het gezellige samenzijn. Rond de klok van zeven was het tijd voor de Kokosmakronen. Deze Marker muzikanten zorgden voor een supergezellige sfeer en de polonaise mocht dan ook niet ontbreken. Een perfecte finale van het 'huissie kijken' in het vernieuwde Trefpunt aan de Kerkbuurt 90.
 Een foto impressie van het "Huissie Kijken" in het vernieuwde dorpshuis Het Trefpunt op zaterdag 2 oktober 2010  (foto's : Pep)
HOME (FOTOBOEK) HOME (FOTOBOEK)
 Van 14.00 tot 15.00 uur was het tijd voor alle vrijwilligers  Van 14.00 tot 15.00 uur was het tijd voor alle vrijwilligers
 Hal  Hal
 Biljartzaal  Fitnessruimte
    Schilderijen van Ria Schipper geven aankleding 
 Petra van de SMD gaf uitleg  
 Voldoende daglicht in de biljartzaal  Deze dames voelen zich al thuis
 Noord-West Zaal  Noord-West Zaal
  Zuid-Oost Zaal   
 Rustruimte  
 Bibliotheek   Bibliotheek 
 Bibliotheek   Bibliotheek 
 Bibliotheek   Bibliotheek 
 Bibliotheek   Bibliotheek 
 Schoonheidssalon "Beauté Pour Vous" van Anita Kaper  Schoonheidssalon "Beauté Pour Vous" van Anita Kaper
 Anita Kaper  
Deze mensen uit Broek in Waterland promoten het "koersballen" Deze mensen uit Broek in Waterland promoten het "koersballen"
 Bert Schalkwijk, wethouder Gemeente Waterland  
Fitness "voor Jong & Oud" Fitness "voor Jong & Oud"
 Fysiogroep Waterland, Gea & Wouter  Schoonheidssalon "Beauté Pour Vous", feestelijke opening
In de vooravond werd de muziek verzorgd door de "Marker Mafkezen" Na de "Marker Mafkezen" was het tijd voor....De Kokosmakronen
   Het hard werkende barpersoneel
  Dit bittergarnituur is geschonken door de "Verkeerde Wereld"
 Ook de polonaise werd niet overgeslagen  Ook de polonaise werd niet overgeslagen
Met dank aan allen die dit feest
hebben mogelijk gemaakt
 
HOME (FOTOBOEK) HOME (FOTOBOEK)