naar Marker Nieuws indexpagina
Marken maatje te groot voor Overbos
  “Marken was wel beter maar 5-0 is een beetje geflatteerd," oordeelde Marc Schols. “Wij moesten het doen zonder de zieke Dave van Laar en de geblesseerden Damian Baranowski en Maarten Wels. Dan wordt het kwaliteitsverschil met Marken net iets te groot. Op de instelling van mijn team was helemaal niets aan te merken vandaag. De eerste tien minuten speelden we goed mee. In de tiende minuut leed René Veerman aanvallend balverlies, Marken schakelde snel om, Jaap de Groot werd door de linkerspits uitgekapt en het was 1-0. De volgende tien minuten hadden we het heel moeilijk. Wij probeerden te voetballen maar Marken werd twee keer gevaarlijk in de counter. Daarna speelden we twintig minuten goed waarin we drie kansen creëerden. Twee keer bereidde Dennis Govers voor en de derde keer was hij het eindstation. De 1-1 viel niet, het werd vlak voor rust 2-0 uit een standaardsituatie. Een indraaiende vrije trap werd vanaf de tweede paal teruggekopt en een tegenstander kon vrij inkoppen. In de rust heb ik mijn spelers erop gewezen dat onoplettendheid ons twee tegendoelpunten had gekost. Het begin van de tweede helft deden we weer aardig mee maar na tien minuten scoorde Marken toch weer uit een corner waarbij er iemand bij de tweede paal helemaal vrij werd gelaten. In de laatste tien minuten scoorde Marken nog twee keer. Volgende week tegen ZOB moeten we de punten weer zien te pakken, dan blijven we goed meedoen in de middenmoot."

Bij Marken was het weer "Bitterballen tijd" in de bestuurskamer.

Bron: Hoofddorpse Courant (internet), zaterdag 5 december 2009