naar Marker Nieuws indexpagina
Zaalvoetbaltoernooi voor pupillen
 

Het Rabobank Waterland zaalvoetbaltoernooi voor pupillen gaat op zondag 27 december van start. Het toernooi, voor D,- E-, en F-pupillen, is niet meer weg te denken uit de Waterlandse sportevenementen.

In Waterland wordt het zaalvoetbaltoernooi gehouden door de Waterlandse voetbalverenigingen, s.v. Ilpendam, s.v. Marken, v.v. Monnickendam en v.v. S.D.O.B. Broek in Waterland. Het sportieve evenement gaat op maandag 28 december om 9.30 uur van start in Sporthal ' t Spil in Monnickendam.

De toernooidagen zijn: maandag 28 december van 9.30 tot 16.00 uur, dinsdag 29 en woensdag 30 december van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag 2 januari van 10.00 tot 16.00 uur. Elke dag wordt er in 3 of 4 poules gespeeld.

Na afloop van elke poule nemen alle spelers een penalty F - en E pupillen) of een shoot - out (D - pupillen).

Beukenkamp

Op zaterdag 27 en 28 december wordt het toernooi gehouden in sporthal De Beukenkamp in Purmerend. Organiserende vereniging ZOB houdt het toernooi voor de 21ste keer.

Zoals gebruikelijk trappen de F-pupillen zondag 27 december om 9.00 uur af.

Daarna spelen de E-pupillen vanaf 13.00 uur hun wedstrijden.

Maandag 28 december is het de beurt aan de D-pupillen. Zij tonen hun krachten om 9.00 uur en spelen in de middag de finalepartijen.

Elke ploeg speelt minimaal drie wedstrijden van 18 minuten. De nummers 1 en 3 van beide poules gaan door naar de finale.

In poule A zitten teams van De Rijp, FC Purmerend, De Wherevogels en RKAV Volendam.

In poule B zitten teams van Beemster, EVC, Purmersteijn en ZOB.

De entree in De Beukenkamp is beide dagen gratis.

 

Bron: Het Gezinsblad (internet), woensdag 23 december 2009

 naar Marker Nieuws indexpagina
setstats