naar Marker Nieuws indexpagina
Cultureel “Marker” spektakel voor Haïti!!
Onder de noemer “Marken Geeft Haïti de Vijf “, vindt er op zaterdag 13 februari a.s. in dorpshuis “Het Trefpunt” een cultureel “Marker”spektakel plaats.

Cultureel Marken heeft de koppen bij elkaar gestoken en in samenwerking met Stichting Dorpshuis Het Trefpunt, is een programma samengesteld waarin bijna alle facetten uit het zo rijke Marker culturele leven aan bod zullen komen.

Zo zal o.a. medewerking worden verleend door, Chr. Muziekvereniging Juliana, het Marker Mannenkoor, basisschool “De Rietlanden”, en zullen leerlingen van muziekdocente Evelina Pereboom en muziekschool Waterland hun kunsten vertonen.

Maar ook zijn er optredens van o.a. het Marker Brass Ensemble, The Neil Young Coverband, Bears on the Road, Charlie’s Gospeltrain feat. Paul van Dijck, The Bull Shit Bluesband, Road2Nowhere en de Kokosmakronen te bewonderen .

Ook Bessie en Bap zullen hun opwachting maken. Kortom spektakel voor Haïti!

De opbrengst die zal bestaan uit een vrijwillige bijdrage van de bezoekers en een donatie per consumptie van Het Trefpunt zal geheel ten goede komen aan de slachtoffers.
Wanneer een bezoeker € 5,= of meer doneert maak hij of zij tevens aan het eind van de avond kans op diverse prijzen die door verschillende bedrijven belangeloos ter beschikking zijn gesteld.

Aanvang is om 16.25 uur en het geheel zal tot uiterlijk 24.00 uur duren.

Locatie:
Dorpshuis Het Trefpunt, Kerkbuurt 90, 1156 BM Marken
Tel. 0299 - 60 12 79

Bron: OrganisatieMgHdV, zondag 7 februari 2010

 naar Marker Nieuws indexpagina