naar Marker Nieuws indexpagina
Drumbattle in de Jozef te Volendam
 

Zondag 7 februari jl. werd voor de 2e keer een Drumbattle gehouden in de Jozef te Volendam.
Deze middag werd georganiseerd door Tamboerkorps Volendam en deze keer waren er gastoptredens van muziekvereniging Olympia / Con Brio uit Monnickendam, de Troet Town Singers uit Monnickendam en de Malletband van Christelijke muziekvereniging Juliana uit Marken.

De middag begon om 14:00 uur met een gezamenlijk muziekstuk van Olympia/Con Brio samen met Juliana Marken waarna Olympia / Con Brio hun verdere repertoire speelde met nummers als Island In The Sun en Mister Sandman.
Hierna was het de beurt van de Troet Town Singers welke ook een gevarieerd programma ten gehore bracht. Van Marco Borsato tot Sister Act. Alle genres werden gezongen

Na een korte pauze mocht de Malletband uit Marken laten horen wat ze konden. Zij speelde ook weer diverse bekende stukken als Copacabana en Rock Around The Clock.

Tamboerkorps Volendam mocht op hun middag afsluiten. Met hun nieuwe leerlingen waarvan sommige nog maar 3 maanden op les zaten gaven ook zij een spetterend optreden weg. Als grand Finale Speelde zij samen met de tambours van Marken en Monnickendam Down Town.

Al met al een zeer geslaagde muzikale middag die zeker weer een vervolg moet krijgen.

 

Bron: Marjolein Prent, woensdag 10 februari 2010

 naar Marker Nieuws indexpagina