naar Marker Nieuws indexpagina

"Marken geeft Haïti de Vijf" een groot succes

 

 

Het was afgelopen zaterdag in dorpshuis Het Trefpunt op Marken één groot feest.

Een feest van saamhorigheid waarbij geprobeerd werd zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. En er is veel geld opgehaald met als motto “Marken geeft Haïti de Vijf”. De totale opbrengst bedraagt € 2.081,=.

Het idee is een vervolg op “Marker Pop voor Azië”, wat eind januari 2005 werd gehouden en waar € 10.783,71 is opgehaald.

De zaal van het Trefpunt stroomde zeer snel vol. De belangstellenden waren niet alleen gekomen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Haïti. Ook waren zij afgekomen op de optredens van o.a. diverse Marker bands, Marker Mannenkoor, kinderen van de Rietlandenschool, Marker Brass Ensemble, Chr. Muziekvereniging “Juliana” en Bessie & Bap.

Het festival begon rond half vijf met het blazers ensemble “Evelina Pereboom” en werd afgesloten rond de klok van half één door de Kokosmakronen. 

Iedereen die binnenkwam en ten minste € 5,= doneerde kreeg een lotnummer, waarbij vele mooie prijzen te winnen waren. Deze prijzen zijn allemaal geschonken door vele bedrijven en instellingen uit de regio. Van de verkoop van de consumptie munten ging € 0,20 per munt naar het goede doel.

Natuurlijk werd de inwendige mens niet vergeten en was er genoeg te drinken.

Op deze middag/avond is een beroep gedaan op vele vrijwilligers en deze worden dan ook middels dit medium heel hartelijk bedankt voor hun medewerking. Een speciaal woord van dank aan alle bedrijven en instellingen die in deze tijd van economische recessie belangeloos vele mooie prijzen ter beschikking hebben gesteld.

 

 

Artiesten van "Marken geeft Haïti de Vijf"

Blazers ensemble Evalina Pereboom 

Gitaarhelden Dave Janssen / Marlies Kaars / Wessel de Waart / Bart van Oostrom / Jacob Zwiers 

Pianovirtuoos Floris Zeeman

Kinderen van de Rietlandenschool 

Neil Young Cover Band 

Marker Mannenkoor 

Chr. Muziekvereniging Juliana 

Charlies Gospeltrain 

Marker Brass Ensemble 

Bears On The Road 

Bull Shit Bluesband 

Road2Nowhere 

Bap en Bessie 

Kokosmakronen

Master of Ceremonies : Jacqueline en Yvette Zeeman

Bron: PepProductions, zondag 14 februari 2010

 naar Marker Nieuws indexpagina