naar Marker Nieuws indexpagina
Deen Jeugdsponsoractie 2010
Op Marken doen mee:

Tennisclub Marken

Voetbalvereniging S.V. Marken

Toneelvereniging 't Voetlicht

Christelijke Muziekvereniging "Juliana"

IJsclub Marken

 

 

Vanaf zondag 14 maart gaat de Deen Jeugdsponsoring weer van start. Zes weken lang krijgen klanten bij Deen Supermarkten bij aankoop van sponsorproducten een sponsormunt. Deze munt kunnen ze schenken aan een vereniging naar keuze. Hoe meer munten, hoe meer geld voor de clubkas.  De actie loopt tot en met zaterdag 24 april.

De Deen Jeugdsponsoractie voor de 9e keer georganiseerd. De motieven om een dergelijke actie op touw te zetten zijn gelegen in het feit dat de supermarktketen haar maatschappelijke verantwoordelijkheid wil oppakken. Een supermarkt heeft toch veelal een belangrijke functie in een wijk of dorp. Deen, actief in Noord-Holland en Flevoland, geeft met deze actie invulling aan het sponsorbeleid van het bedrijf. Er is een bewuste keuze gemaakt voor de jeugd en dan voornamelijk de jeugdsport. Deen draagt de jeugd een warm hart toe en sporten in welke vorm dan ook is voor elk kind belangrijk, zo is de redenatie. Voorgaande jaren werd er ruim € 250.000 verdeeld over honderden verenigingen. En dat geld is welbesteed, zo bleek uit de vele hartverwarmende reacties van diverse clubs.

Voorwaarde voor deelname van een club is dat het bedrag ten goede moet komen aan de jeugdleden van de vereniging. De opbrengst van de Deen Jeugdsponsoractie is voor veel clubs een zeer welkome mogelijkheid om nieuwe materialen aan te schaffen en bijvoorbeeld de trainingsfaciliteiten te verbeteren. Diverse clubs konden voorgaande jaren ook rekenen op nieuwe leden vanwege de bekendheid die ze kregen door de Deen Jeugdsponsoractie.

Deen Supermarkten stelt het budget voor de Stichting Deen Jeugdsponsoractie beschikbaar. Fabrikanten participeren met bepaalde producten in de actie. Dit zijn de producten waarbij de consument bij aankoop een sponsormunt ontvangt bij de kassa. De leveranciers van deze producten maken de actie dus ook mede mogelijk.

De uitslagen zullen begin juni 2010 bekend worden gemaakt.

 

 

De stand per 20 maart 2010, 17.40 uur:
v.l.n.r.: Tennisclub Marken, S.V. Marken, Toneelver. 't Voetlicht, Chr. Muziekver. "Juliana" en IJsclub Marken

Bron: PepProductions, zaterdag 20 maart 2010

 naar Marker Nieuws indexpagina