naar Marker Nieuws indexpagina
Lia Visser is de beste
De beste citrusverkoopster komt van Marken
(foto : Ria Houweling-Bouwman, Waterland in Beeld 2010)
  Lia Visser van Marken is verkozen tot beste citrusverkoopster van Deen Supermarkten. De afgelopen acht weken heeft Deen een verkoopwedstrijd gehad met het complete citrusassortiment.
Het filiaal op Marken is één van de best verkopende citrusafdelingen van Deen. Deze afdeling wordt verzorgd door Lia Visser. Zij is sinds 2½ jaar werkzaam op de agf-afdeling. Als beloning voor de goede verkoop krijgt zij een reis naar Spanje aangeboden om onder andere de citrusplantages en leverancier te bezoeken.
"We gaan vijf dagen naar Spanje waar we in Valencia worden ontvangen door de leverancier van het citrusfruit", vertelt Lia. "Daar krijgen we een rondleiding op de plantage en in het pakhuis. Ook gaan we de stad Valencia bezichtigen. Daarna gaan we naar Benidorm waar we hopelijk van de zon en het strand kunnen genieten. Ik ga samen met drie collega's uit anderen filialen. Ik ben gekozen omdat we veel fruit verkopen door het citrusfruit mooi en opvallend te presenteren. Ook van alles laten proeven doet de verkoop goed, veel fruit hebben we gepeld en ook geperst. Bij de minder bekende soorten hing productinformatie zodat de klant weet wat hij koopt. We zijn er trots op dat we dit op Marken gewonnen hebben. In januari werd bekend gemaakt dat wij het klantvriendelijkste filiaal zijn. Dit werd beloond met een dagje Winterefteling. Niet gek als je weet dat er bijna zestig filialen zijn!"
 

Bron: Omroep Waterland, zondag 28 maart 2010

 naar Marker Nieuws indexpagina