naar Marker Nieuws indexpagina
Gefeliciteerd : 2.500 artikelen
ingezonden artikel

 

Als sponsor van Marken in het Nieuws wil ik u graag feliciteren met het plaatsen van 2.500 artikelen over en van Marken. Dit is een belangrijke mijlpaal in het bestaan van deze rubriek, en met bijna een duizend bezoekers per week voldoet het zeker in een behoefte.

Begonnen in januari 2005 met zes artikelen is deze rubriek nu gegroeid tot een honderd berichten en artikelen per maand. Ik weet zeker dat vele Markers die op Marken, buiten Marken en buiten Nederland wonen, Marken in het Nieuws wekelijks bezoeken en alle geplaatste artikelen trouw lezen. Ook diverse nieuwsorganisaties maken gebruik van uw diensten, en artikelen van Marken in het Nieuws verschijnen dan ook regelmatig in de diverse Waterlandse weekbladen.

Er steekt veel tijd in het bijhouden en het up to date houden van een website, dus als waardering willen wij u gratis webhosting aanbieden op uw "eigen" server zolang als u daar gebruik van wil maken.

Nogmaals, gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal in het bestaan van Marken in het Nieuws, en hopelijk nog vele jaren te gaan.

Bron: Schouten Enterprises, zondag 4 april 2010

 naar Marker Nieuws indexpagina