naar Marker Nieuws indexpagina
S.V. Marken 45 + team pakt titel

De laatste speelronde van het 7x7 45+ Voetbal toernooi werd op 23 april gespeeld bij Kismet '82 in Amsterdam en voor de Marker 45 plussers lag de titel in het verschiet. Het slot was er één, welke gelijkwaardig is aan het slot van de Nederlandse Eredivisie.

Voor de start van deze ronde hadden S.V. Marken en WV-HEDW allebei 17 punten. De eerste wedstrijd verloor Marken en speelde WV gelijk. Daarna tegen elkaar. Marken was sterker en wist dan ook te scoren, Pieter hield zijn doel schoon. Dus met nog 1 wedstrijd te gaan stonden we 2 punten voor. Een gelijkspel zou volstaan i.v.m. het betere doelsaldo van ons.
Maar hoe anders liep het. Marken misten mooie kansen en dan valt de goal aan de andere kant. 1-0 achter. Dus het andere veld in de gaten houden. Daar stond het nog 0-0. Met nog een paar minuten te gaan werd het 2-0 achter. Erwin maakte nog 2-1 maar de wedstrijd was verloren. Op het andere veld schoot WV op de paal en waren zij slecht centimeters verwijdert van de titel. In de laatste minuut maakte daar Kismet 1-0 en sleepte eigenlijk voor Marken de titel over de streep.

Bron: Jan Commandeur (Buurt 1), vrijdag 23 april 2010