naar Marker Nieuws indexpagina
S.V. Marken D2 KAMPIOEN!
Het kampioenselftal van S.V. Marken D2
Carina van Gerven, Rachel Stout, Leroy Zondervan, Rob Veerman, Laura van Steveninck, Jacob Zwiers, Esmeé Stoker, Gawain Commandeur, Wessel de Waart, Kyle Zeeman, Ramon Pereboom & Rick Boes.
 
Lars Appel heeft meegedaan met de kampioenswedstrijd tegen De Wherevogels D3, omdat Ramon Pereboom in het gips zit.
 
Trainers: Gertjan Kamstra & Dennis van Gerven
Leider : Pieter Pereboom

Na een zinderende tweede helft heeft S.V. Marken D2 gisteren de titel van de 2e klasse 22 binnen gehaald.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Marken op 1-0 door Gawain Commandeur, maar daarna stokte de productie. In de tweede helft leek het zelfs mis te gaan. Maar nadat in eerste instantie een buitenspel situatie over het hoofd was gezien bleek de goal uit de daarop volgende corner met de hand te zijn gescoord. Tegenstander Wherevogels D3 moest zelfs een paar minuten met tien man spelen na een grove charge op de snelle spits Rick Boes.

Gisteren avond ging de D2 op de kar door Marken.

Door dit kampioenschap plaats S.V. Marken D2 zich nu voor de kampioenscompetitie met als doel een plek in de eerste klasse voor het seizoen 2010/2011.
Er zal een halve competitie gespeeld worden tussen de volgende kampioenen: RCZ D1 (2-17), SDOB D1 (2-20), Purmerend D4 (2-21) en S.V. Marken D2 (2-22).
Purmerend is de enige die nog niet officieel kampioen is, maar als ze zaterdag minstens gelijk spelen tegen nummer laatst VVZ D2 dan is de titel binnen. (Bron : S.V. Marken)

"Op de Kar"
S.V. Marken D2 "in de bloemen"

Bron: Pieter Pereboom, woensdag 28 april 2010

 naar Marker Nieuws indexpagina