naar Marker Nieuws indexpagina
VVA’71 doet zichzelf tekort tegen Marken

ACHTERBERG - VVA’71 heeft zichzelf tekort gedaan tegen Marken. De Achterbergse eersteklasser was op het eigen sportpark De Meent stukken beter dan de Noord-Hollandse opponent. Desondanks stond er na afloop een 1-1 stand op het scorebord.

En dat terwijl het voornamelijk eenrichtingsverkeer was in Achterberg. Bij de enige fatsoenlijke aanval van Marken was het wel direct raak. In de achttiende minuut controleerde Serdal Suvakci een lange pass knap op de borst en schoot vervolgens beheerst binnen: 0-1. Voor rust kregen Richard Haklander en Selcuk Albayrak grote kansen op de gelijkmaker, maar zij misten. Ook een vrije trap van Jurriën Scheele verdween net naast het doel.

De gelijkmaker viel in de tweede helft alsnog. Francis Nijhof tekende in de 61ste minuut voor de 1-1. Vervolgens leek het wachten op de tweede treffer van VVA. Kansen hadden de Achterbergers wel. Met name de sterk acterende spits Richard Haklander. Maar evenals ploeggenoot Francis Nijhof kwam hij niet tot scoren. Dus stond het na afloop tot ieders verbazing gewoon gelijk in Achterberg.

Bron: De Gelderlander (internet), zaterdag 18 september 2010