naar Marker Nieuws indexpagina

Bron: Noordhollands Dagblad, maandag 27 september 2010

Kenmerken van de wedstrijd:

Ontvangst: uitermate goed, sportief, ook na het verlies van S.V. Marken, dat mag ook weleens gezegd worden.
Spelers:  grote inzet, veel voor elkaar overhebbend, 1e helft goed gedurfd voetballend, 2e helft wat minder, maar wel strijdend voor een goed resultaat.

Scheidsrechter, liet veel toe, wat het spel ten goede kan komen, in het algemeen goed leidend.
Grensrechter S.V. Marken:  wat echt opviel heel sportief vlaggend, hetgeen niet altijd te zeggen valt van “clubgrensrechters”. Een compliment waard.
Toeschouwers: sportief reagerend, soms wat emotioneel als niet alles lukte in het veld.

Voor het Zuidvogelpubliek:  blijf beseffen, dat er  een zeer jong, nieuw elftal in de wei staat, dat wil leren en er vooral gebaat mee is, dat de supporters ze blijft steunen, ook als er fouten gemaakt worden.

Zoals gezegd een warme en sportieve ontvangst bij S.V. Marken. Na de wedstrijd ging de muziek hard aan in de kantine en de sfeer zit er meteen goed in. Het rad van avontuur gaat draaien en een speler van Zuidvogels valt in de prijzen: 1 kratje bier en een soeppakket. Een bonus op de 3 punten! Het zij nog vermeld, dat het kratje de terugreis naar Huizen niet heeft overleefd.....

Dat het het ook voor de Zuidvogels supporters een fortuinlijke dag was, bleek uit de prijs (loterij), die de familie Vosseberg in ontvangst mocht nemen tijden de rust: een mandje gevuld met heerlijk badartikelen.

Bron: HSV De Zuidvogels, maandag 27 september 2010

 naar Marker Nieuws indexpagina