naar Marker Nieuws indexpagina
Christelijke Muziek Vereniging Juliana Presenteert:
 

Het spetterende jubileumjaar van christelijke muziekvereniging Juliana uit Marken is nog niet voorbij!  Na het opnemen en uitbrengen van een cd én dvd, een knallend jubileumconcert en een feestelijke receptie is het nu tijd voor het najaarsconcert.  

Voor dit najaarsconcert op 13 november heeft het orkest van de vereniging een volledig nieuw repertoire ingestudeerd.  Onder de muzikale leiding van Henk Ummels worden werken gespeeld van Alan Parson, muziek uit de films van Pirates of the Caribbean, een vlotte concertmars uit 1941 en het uitdagende Lord Tullamore. Naast nog meer muziek van Juliana heeft de vereniging ook speciale gasten uitgenodigd!  

Na de pauze zullen  ‘The Notorious Monks’ optreden, dit is de bigband uit Monnickendam.  Zij zullen echte big-band klanken ten gehore brengen.  Voor het publiek heel fijn om naar te luisteren, maar ook de voetjes mogen van de vloer.  

Dit laatste concert in het 100ste jaar van Juliana belooft een geweldige afsluiting te worden van het succesvolle jubileumjaar!

Heeft u zin in een gezellig avondje uit vol muziek? Muziekvereniging Juliana nodigt u van harte uit op hun najaarsconcert op 13 november. De avond gaat om 20.00 uur van start in Dorpshuis Het Trefpunt op Marken en de entree is gratis!

 

Bron: Christelijke Muziekvereniging "Juliana", dinsdag 2 november 2010

 naar Marker Nieuws indexpagina