naar Marker Nieuws indexpagina

Marker Kerst Winter Markt 2010

 
De Marker Kerst Wintermarkt werd afgelopen zaterdag voor de derde keer georganiseerd in dorpshuis Het Trefpunt. Ook dit weer jaar was de opkomst zeer goed te noemen en ging de  opbrengst naar Pink Ribbon. De opbrengst wordt tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 8 januari 2011 bekend gemaakt.
 
Zaterdag gingen de deuren van Het Trefpunt om 14.00 uur open. Tijdens de Kerst Wintermarkt waren er diversen kraampjes waar je allerlei spulletjes kon kopen, van kerstballen tot een kruidige Kokosmakronen Likorette. Er waren ook allerlei spel activiteiten, zoals Darten met de Kerstman, enveloppen trekken, lootje kopen en een vogelhuisje maken,  onderdelen waar iedereen aan kon meedoen. Bij de koffiekraam kon je een bekertje koffie kopen met ECHTE zelfgemaakte Marker taart.
 
De muzikale omlijsting kwam van de ´Voor Anker Band´, de ´Pink Ribbon KerstZingers´, ´Zussen Zetzema´ en als grote finale de ´The Christmas Train´.
 
Vanuit de verkoop van diverse kramen werd een deel of de gehele opbrengst belangeloos aan Pink Ribbon geschonken.
 
De organisatie wil bij deze de vele vrijwilligers, sponsors en bestuur en vrijwilligers van dorpshuis Het Trefpunt hartelijk bedanken voor hun belangeloze medewerking.
 
Ook dit jaar was de Marker Kerst Wintermarkt weer een succes te noemen. De volgende Marker Kerst Wintermarkt vindt over twee jaar plaats. Volgend jaar wordt een keer overgeslagen.
 
'Voor Anker Band' De Kerstman was ook aanwezig
'Pink Ribbon Kerstzingers'  
'Zussen Zetsema' 'Vogelhuisje maken'
'The Christmas |Train' Opkomst was zeer goed
  Knutseltafel voor de jeugd
   

Bron: PepProductions, zondag 12 december 2010

 naar Marker Nieuws indexpagina