naar Marker Nieuws indexpagina
Afsluiten twee bruggen op Marken
 
Vrijdag 18 februari starten wij met het plaatsen van de nieuwe houten onderdelen van de Julianabrug op Marken. Dit is de ophaalbrug voor Café De Verkeerde Wereld aan de Buurterstraat in Marken. De brug is tijdens hijswerkzaamheden driemaal een half uur afgesloten voor al het verkeer. Dit gebeurt vrijdag na 9:00 uur. De afsluiting geven wij aan op borden. Het werk duurt ongeveer twee dagen.

Dinsdag 22 februari starten wij met het plaatsen van de nieuwe houten onderdelen van de Beatrixbrug in Marken. Dit is de ophaalbrug tussen het parkeerterrein Kruisbaakweg en Het Rietland op Marken. De brug is tijdens hijswerkzaamheden tweemaal een half uur afgesloten voor al het verkeer. Dit gebeurt dinsdag na 9:00 uur. De afsluiting geven wij aan op borden. Het werk duurt ongeveer twee dagen.

Aannemersbedrijf Gebr. Van Waveren voert alle werkzaamheden uit aan de bruggen. Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder de heer Thijs van Went. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0299) 658 576. U kunt hem ook e-mailen: gemeente@waterland.nl, t.a.v. de heer Thijs van Went.

 

Bron: Gemeente Waterland, woensdag 16 februari 2011

 naar Marker Nieuws indexpagina