naar Marker Nieuws indexpagina
Rabobank Marken sluit per 7 maart 2011 haar deuren

De wensen van de klant zijn de laatste jaren sterk veranderd. Voor dagelijkse bankzaken maken klanten steeds meer gebruik van de telefoon, e-mail, internet en de geldautomaat. Bovendien bezoeken steeds minder klanten een bankkantoor en wordt de rol van internet in de financiële dienstverlening steeds belangrijker. Daarom heeft Rabobank Waterland en Omstreken haar dienstverlening en haar kantorennet onder de loep genomen en besloten het kantoor in Marken per 7 maart 2011 te sluiten. De geldautomaat en het chipknip apparaat blijven gehandhaafd op deze locatie.

Vrijdagmiddag 4 maart a.s. zal Rabobank medewerker Jan Simon Appel omstreeks 16.00 uur het kantoor op Marken definitief op slot doen.

Klant blijft centraal
Directeur Henny Maes:
“We zijn ons er van bewust dat voor een aantal van onze klanten de nieuwe situatie een verandering betekent. Maar wij hopen dat onze klanten begrip hebben voor onze beslissing.” De Rabobank wil haar klanten dan ook helpen te wennen aan die verandering. Door de klanten bijvoorbeeld te wijzen op alternatieven en ze daarbij op weg te helpen. “Mensen die moeilijk ter been zijn, kunnen bijvoorbeeld iemand machtigen om geld voor hen op te nemen. Ook kunnen zij gebruik maken van de Rabo Geld Express. Dit is een 24-uurs service waarbij het geld binnen 24 uur na bestelling aan huis wordt gebracht. Voor advies kan ook een afspraak bij de klant thuis worden gemaakt. Daarnaast kunnen veel bankzaken ook telefonisch of via onze website online geregeld worden. Ons KlantContactCentrum is op werkdagen te bereiken tot 20:00 uur en op de website is veel informatie te vinden over onze diensten. Bovendien kunnen klanten via de website ook eenvoudig direct zelf zaken regelen, bijvoorbeeld een nieuwe bankpas aanvragen, een rekening openen of een verzekering afsluiten. Bovendien bieden we klanten de mogelijkheid een cursus internetbankieren te volgen. Kortom, wij blijven het belang van onze klanten centraal stellen,” aldus Henny Maes.

Dichtstbijzijnde vestiging
Uiteraard is iedereen welkom op één van onze overige kantoren om bankzaken te regelen. Het dichtstbijzijnde kantoor voor onze klanten uit Marken is ons kantoor in Monnickendam, ‘t Spil 43.

Ook kunt u ons KlantContactCentrum bellen op telefoonnummer (0299) 410 310 of kijk op onze website www.rabobank.nl/waterland

Bron: Rabobank, vrijdag 25 februari 2011 / foto : Mijn Producties

 naar Marker Nieuws indexpagina