naar Marker Nieuws indexpagina
Veensche Boys scoort én wint van Marken

Serdal Suvaki 0-1; Jan Struijk 1-1; Ramon Visser 1-2; Frederik Korlaar 2-2; Friso Doornhof 3-2

Eindelijk lukte het Veensche Boys weer eens om te scoren in een competitieduel. Het gebeurde zelfs driemaal tegen Marken, wat niet alleen de winst opleverde, maar ook een verbeterd perspectief voor handhaving.

De toch al geplaagde ploeg van Jeroen Peters leek weer een moeizame middag te krijgen toen Marken al na vier minuten de leiding nam. Jan Struijk scoorde echter na lange tijd weer een treffer voor de Boys. Na een half uur nam Marken echter weer de leiding door Visser en op dat moment werd het duel steeds grimmiger. Na rust kwam Veensche Boys helemaal los.
Frederik Korlaar zorgde weer voor de gelijkmaker, waarna Doornhof zijn ploeg zelfs aan de leiding bracht. Dezelfde Doornhof vond toen blijkbaar dat er genoeg was gescoord door Veensche Boys, want hij schoot nog een strafschop naast. Het maakte niet uit, want Veensche Boys won sinds lange tijd weer eens. Een prima wedstrijd en resultaat en de vooruitzichten zijn weer iets minder donker.

Bron: DeStadNijkerk.nl, zaterdag 26 maart 2011