naar Marker Nieuws indexpagina
Gezocht: Voetbalspelers
Bij de recreatieve elftallen (Marken 3 & 4) bij Sport Vereniging Marken is er een terugloop in het aantal spelende leden. Voor beide teams samen zijn voor het komende seizoen 'slechts' 22 spelers beschikbaar. Dit is te weinig voor twee teams en teveel voor één team. Wij zijn dan ook op zoek naar voetballers die op recreatieve basis een balletje willen trappen op zaterdag.

Mooi zou zijn als er een vriendenploegje van zo'n 5 à 6 personen bij zou komen. Heb het er eens over met je vrienden. Maar als individuele voetballer ben je natuurlijk ook van harte welkom. Wellicht is het een heroverweging waard om toch te blijven voetballen.

Meld je aan via 
deze link en je bent verzekerd van een sportieve en gezellige zaterdagmiddag besteding bij S.V. Marken. Bovendien voorkom je er door dat er voetballers die graag nog op zaterdagmiddag tegen een balletje willen trappen vanaf volgend seizoen teleurgesteld aan de kant moeten blijven.

Medio mei 2011 moeten alle teams voor het nieuwe seizoen worden ingeschreven. Dus heb het er eens over tijdens de komende feestdagen (Pasen en Koninginnedag) met je vrienden of familie. Want het is natuurlijk ook niet alleen het voetbalspel wat het zo leuk maakt. Na afloop heb je natuurlijk ook nog de 3e helft in de gezelligste kantine uit de wijde omtrek!

Bron: Sport Vereniging Marken, woensdag 20 april 2011

   naar Marker Nieuws indexpagina