naar Marker Nieuws indexpagina

Sjalotten Rock Festival

 

Tijdens het jaarlijks terugkerende Sjalotten Rock festival in Obdam presenteert Poppodium Obdam op zaterdag 28 mei 2011 een programma vol onvervalste Rock aan de Dorpsstraat 155. De C.C.R. tribute band D.O.T.C. en the Neil Young Cover-band treden op.

De Neil Young Cover-band is een band van Neil Young fans. De bandleden kennen elkaar van andere bands uit Marken, Volendam en Castricum. Door hun gedeelde passie voor de muziek van Neil Young, besloten zij zich gezamenlijk toe te leggen op de muziek, die ze het liefste horen en spelen. Sinds de oprichting in 2005, heeft de band een behoorlijk repertoire opgebouwd met klassiekers als Old Man, Like a Hurricane en Harvest.

Down on the Corner (D.O.T.C.) is een C.C.R./John Fogerty tribute band met grote liefde voor de songs van de 'Godfather of the Flanel shirt'. De band neemt men tijdens het optreden mee op een muzikale trip van Rock and Roll ,Country & Western en Rythm & Blues. Van de broeierige swamps in Louisiana, langs de stoffige wegen van de Midwest naar plaatsen als Lodi, San Bernadino en Memphis.

In het voorprogramma staat de Obdamse Rockband Audioship. Zij spelen krachtige covers van Neil Young, Bruce Springsteen en de Dire Straits. Een jonge band met een repertoire, dat aansluit op de andere bands, die optreden tijdens Sjalotten Rock. Tot 21.30 uur is de entree gratis, daarna betaalt men 5 euro.

Voor meer info: www.debrinkobdam.nl

 

Bron: Witte Weekblad (internet), dinsdag 10 mei 2011

   naar Marker Nieuws indexpagina