naar Marker Nieuws indexpagina

Marker Havenfeesten 2011

 
De Marker Havenfeesten zijn niet meer weg te denken uit de jaarlijkse evenementenkalender van Marken.  De Havenfeesten worden georganiseerd van donderdag 23 tot en met zondag 26 juni. Dit jaar alweer voor de tweeëntwintigste keer.
 
Donderdagochtend beginnen vele vrijwilligers met de opbouw van de feesttent. Het feest begint op donderdagavond met darten, diverse kaart spellen en jeu de boules. Op vrijdag barst het feest pas echt los met een kienmiddag met optreden van een accordeonist, de kinder- en tienerplaybackshow en in de avond  een optreden van de band ‘Sesam’. Op zaterdag gaan de feesten om 10.00 uur verder  met een kinder-doe-ochtend. Een uur later start de havenfeestenbraderie met diverse optredens van het shantykoor  ‘Almere’. Ook is er een palingrookwedstrijd en ’s middags wordt de paling geveild. Vanaf 12.30 uur is er een sportmiddag.  In namiddag volgen optredens van  achtereenvolgens ‘Bears on the Road’, ‘Road2Nowhere’ en FFAnders’. De avond wordt afgesloten door de band ‘Kink’.
De zondag begint traditiegetrouw met een kerkdienst om tien uur. Daarna is er een koffieconcert met diverse orkesten en koren en om half vier is het tijd voor de Tex Next band. Diverse Marker muzikanten hebben speciaal voor de Havenfeesten deze band samengesteld.
Om half zes begint de playbackshow voor volwassen. Het feest wordt afgesloten met de band Truus Trut en de Terlenka’s.
 
De Marker Havenfeesten worden georganiseerd door de Marker Evenementen Stichting en gesponsord door tal van Waterlandse bedrijven.
 

Bron: PepProductions, maandag 13 juni 2011

   naar Marker Nieuws indexpagina