naar Marker Nieuws indexpagina

Toerist loopt tegen paaltje

 
Eén politieauto met 'toeters en bellen' en een ambulance reden hedenmiddag Marken binnen voor een wat oudere toerist die een paaltje niet zag staan.

Deze vrouwelijke toerist liep omstreeks 14.45 uur met haar groep vanaf de bussenparkeerplaats Marken binnen. Nadat ze de weg was overgestoken struikelde ze over een paaltje. Ze bleef even liggen en liep vervolgens verder. De redactie was ooggetuige van dit feit.

Na een kwartiertje kwam een politieauto met sirene en zwaailicht aangereden. Deze maakte ook een verkeersovertreding, door overdreven de uitgang van Marken als ingang te gebruiken. Bij het parkeerhokje stond niemand te wachten, dus daar was geen enkele reden voor. De ambulance reed vervolgens, zonder sirene etc., ook de uitgang in.

De vrouw in kwestie zat op het bankje nabij de Beatrixbrug, omringd door wat mensen. Eén daarvan had 112 gebeld. Daar is de vrouw door het ambulance personeel behandeld.

Later de politie nog even over bovenstaande aangesproken (agent Huisman), maar deze leven 'boven en onder de wet', dus daar viel niet mee te praten.

 
   
In eerste instantie waren er drie ambulances besteld

Bron: PepProductions, zaterdag 30 juli 2011

   naar Marker Nieuws indexpagina