naar Marker Nieuws indexpagina
Wilt u mijn leer- en levensavontuur op de Regina Maris mogelijk maken?
'Regina Maris', de zeilende school van School At Sea
Mijn naam is Britt Zondervan. Ik ga na de zomer naar klas 4 VWO van de Don Bosco Scholengemeenschap in Volendam. Omdat ik houd van avontuur en zeilen, is het mijn grote droom om in de herfstvakantie voor een half jaar aan te monsteren op de Regina Maris, de zeilende school van School At Sea (www.schoolatsea.com). Ik ben de enige van mijn school en gemeente Waterland die aan dit project deelneemt. Het schip, een gecertificeerd ‘tall ship’, maakt met 32 leeftijdgenoten, 5 docenten en bemanning een ‘rondje Atlantic’: via Spanje naar het Caribisch gebied en dan langs Centraal-Amerika, Bermuda en de Azoren terug naar Nederland in de meivakantie.
 
Ik volg het normale lesprogramma mét extra vakken
 
Aan boord krijg ik alle vakken van 4 VWO plus extra’s die met de reis te maken hebben: meteorologie, sterrenkunde/astronavigatie, motoronderhoud en Spaans. Les en zeilen wisselen elkaar af, met elke twee weken één dag vrij. Mijn klasgenoten op het Don Bosco College volgen mijn lessen en ik volg hun lessen.  Feitelijk zal ik voor de extra vakken hun docent zijn.
Deze vorm van leren is ‘het nieuwe leren’. Leren in een inspirerende en uitdagende omgeving. Mijn talenten ontdekken en benutten. Ik zal werken aan mijn eigen leerdoelen, welke ik zelf heb opgesteld (zie www.brittatsea.nl). Het zal mij beter voorbereiden op wat de maatschappij van mij verwacht als ik deel ga uitmaken van de arbeidsmarkt.
 
Ik zoek sponsors voor in totaal € 17.000 en wil daarvoor graag iets terugdoen
 
De 180 dagen aan boord kosten all-in  € 2.825,00 per maand; € 652,00 per week; € 94,00 per dag. Ik zoek mensen/bedrijven die mij 1 of meerdere dagen/weken/maanden willen sponsoren.  School at Sea heeft een ANBI status, waardoor de gift aftrekbaar van de inkomsten- of vennootschapsbelasting is.
 
Als tegenprestatie voor bedrijven kan ik bijvoorbeeld elke week een column of verslag mailen of na terugkomst presentaties geven aan medewerkers of relaties over mijn ervaringen en leermomenten. In elk geval ga ik mijn site www.brittatsea.nl bijhouden  zodat U mij kunt volgen aan boord.
 En natuurlijk vertel ik u graag meer over dit grote avontuur.
 
Met dank voor uw aandacht hoop ik dat ik 1 of meerdere dagen gesponsord door U aanboord van de Regina Maris zal hebben.

BrittAtSea.nl

Britt Zondervan     Kerkbuurt 162     1156 BR Marken    ( 0299 603350     (  06 22335834     brittdemi@hotmail.com

Bron: Britt Zondervan, maandag 1 augustus 2011

   naar Marker Nieuws indexpagina