naar Marker Nieuws indexpagina

De Man uit Den Haag

Toneelgroep t Voetlicht staat in oktober weer twee avonden met een nieuwe klucht op de planken in Het Trefpunt op Marken. Het stuk 'De Man uit Den Haag' is dan ook speciaal voor de Marker toneelvereniging geschreven door Marc Linssen.
De toneelvereniging krijgt een bezoek van een man uit Den Haag die in het kader van de bezuinigingen komt kijken of er nog iets te halen valt. De vereniging is in alle staten. Na het verlies van hun kostuums door een grote brand, worden zij nu bedreigd door verdere uitkleding. Maar er is n lichtpuntje, er wordt deze maand ook een prijs van 10.000,- uitgeloofd om de concurrentie in het amateurtoneel te bevorderen. t Voetlicht doet er alles aan om het de man uit Den Haag naar de zin te maken en zo de prijs in de wacht te slepen.

Het voorstellingen vinden plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober 2011. Aanvang: 20.00 uur in dorpshuis Het Trefpunt op Marken.

De voorverkoop is op maandag 26 september van 19.00 tot 20.00 uur in het Trefpunt en op de dagen zelf aan de zaal. Toegangsprijs is 10,-, donateurs betalen 7,50.

     
 

Bron: Toneelvereniging 't Voetlicht, maandag 19 september 2011

 
 naar Marker Nieuws indexpagina