naar Marker Nieuws indexpagina
4 tegen 4 toernooi bij S.V. Marken
         
 

Al vele jaren wordt in de herfstvakantie het KNVB straatvoetbaltoernooi georganiseerd. Zaterdag 22 oktober a.s. wordt op het sportcomplex voor de Marker voetbaljeugd (t/m de D-pupillen) daarom het 4 tegen 4 toernooi gehouden. Iedereen kan daaraan meedoen, ook niet leden. Kinderen die nog mee willen doen, kunnen zich tot uiterlijk as donderdagavond 19.00 uur opgeven. Dit kan door het sturen van een aanmelding aan Guido Scheenhart (info@scheenhart.nl).
 
De spelertjes worden om 9.00 uur in de kantine verwacht en om 9.30 uur zullen de eerste wedstrijden starten. Het toernooi bestaat uit 2 poules, een voor de D/E jeugd en een voor de F jeugd. De teams worden door de trainers ingedeeld zodat we kunnen uitgaan van gelijkwaardige ploegen. Bij het straatvoetbal telt niet alleen een overwinning maar tellen ook de doelpunten. Dus een overwinning van 3-0 levert maar liefst 6 punten op. Op deze manier willen wij het scoren aanmoedigen.
 
De ploegen strijden voor de eerste prijs, voor elke teamlid een echte wedstrijdbal. Deze prijs wordt gesponsord door VAN-JAN (www.van-jan.nl).
 
We rekenen natuurlijk op veel enthousiaste ouders die hun kroost as zaterdag komen aanmoedigen. Tenslotte is het voor de spelers ook leuk als er veel publiek is.
Namens de organisatie, Guido

Bron: Guido Scheenhart, maandag 17 oktober 2011

 naar Marker Nieuws indexpagina