naar Marker Nieuws indexpagina

Grote Voetbalquiz FC Volendam: een uitdaging voor voetbalkenners!

Op zondag 18 december 2011 – aan het begin van de winterstop – organiseert FC Volendam samen met de supportersvereniging om 13.00 uur een spectaculaire Voetbalquiz. Plaats van handeling: de gezellige Club van 200 in het KRAS-stadion. Aan de quiz kunnen maximaal 27 teams van drie personen meedoen, dus snelle aanmelding is geboden!

De quiz is dit keer in handen van vier quiz-experts en absolute FC Volendam-fans van S.C. Spirit ‘30 uit Hoogkarspel. Met daverend succes organiseren zij al jaren een dergelijke quiz, waar altijd veel vragen over FC Volendam in opgenomen zijn. Voor deze speciale FC Volendam Voetbalquiz is dit percentage natuurlijk flink opgeschroefd. Naast leuke weetjes zijn er veel spannende beeld- en geluidsvragen die onder andere bij de NOB in Hilversum zijn opgevraagd.

Voetbalkenners en dan nog specifiek FC Volendam kenners worden uitgedaagd om te laten zien wat ze weten. Er zijn prachtige prijzen te winnen, maar het gaat natuurlijk om de eer én de wisselbeker! Natuurlijk is er ook een publieksvraag, want voor iedereen is het een heel gezellige en op en top spannende middag. Tussendoor en na afloop speelt Saboe;  een van de leukste bands van Volendam. Kosten van teamdeelname zijn € 15.

Spelers, supporters, sponsors, Club van 200, oud-spelers, vriendengroepen: iedereen is van harte uitgenodigd! Laat zien wat je weet en meld je aan bij Esther Binken: esther.binken@fcvolendam.org

Meer informatie: Esther Binken, Richard den Hartog en/of Richard de Weijze

Meer informatie

Bron: Richard de Weijze, vrijdag 11 november 2011

 naar Marker Nieuws indexpagina