naar Marker Nieuws indexpagina
Kelly Zeeman mogelijk definitief naar SC Telstar
Kelly Zeeman maakt mogelijk definitief de overstap van S.V. Marken naar SC Telstar Vrouwen. Beide partijen gaan binnenkort om de tafel om te kijken of de speelster na de winterstop toegevoegd wordt aan de spelersgroep van de Witte Leeuwinnen. Dat meldt Voetbal Centraal.
 
Zeeman is al langer te bewonderen bij SC Telstar Vrouwen. Ze traint dit seizoen tweemaal per week mee met de meiden van trainer Hans de Winter. Voor het einde van deze maand wordt bekeken wat het beste is voor de ontwikkeling van de achttienjarige speelster.
 
Een van de opties is dat Zeeman S.V. Marken inruilt voor de eredivisionist. SC Telstar gaat in ieder geval met de amateurclub uit Noord-Holland in overleg. Een eventuele overgang hangt ook af van het aantal speelminuten dat de jeugdinternational kan krijgen in Velsen-Zuid.
 
De jonge speelster maakte gisteren haar debuut in het shirt van SC Telstar Vrouwen. In de oefenwedstrijd tegen Malaga (1-4 winst) viel ze na 65 minuten spelen in. De club uit Noord-Holland is sinds woensdag zes dagen op trainingskamp in het Spaanse Marbella en speelt zondag om 10.15 uur nog vriendschappelijk tegen het tweede elftal van Malaga.
  website Telstar vrouwen   website Eredivisie vrouwen

Bron: Voetbal Centraal, vrijdag 6 januari 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina