naar Marker Nieuws indexpagina
Said Ouaali nieuwe trainer Ajax A2
Said Ouaali zet donderdag 23 februari zijn handtekening onder een contract voor anderhalf jaar als trainer van Ajax A2. Ouaali volgt Dean Gorré op die vanwege privéredenen tussentijds stopte op De Toekomst.
 
Na het vertrek van Gorré had Wim Jonk het jeugdelftal tijdelijk onder zijn hoede. Jonk heeft zich hard gemaakt voor de komst van Ouaali. De twee kennen elkaar nog van FC Volendam waar Ouaali succesvol was in de jeugdopleiding.
 
Ouaali weet nog niet exact wanneer hij daadwerkelijk gaat beginnen. Sinds begin dit seizoen traint hij de zaterdagamateurs van SV Marken. Bovendien is hij werkzaam in het speciaal onderwijs. Beide banen zal hij moeten opzeggen. Ouaali: "Zowel Ajax A1 als de A2 speelt op zaterdag dus dat is onmogelijk te combineren met Marken. We gaan wel met Ajax en Marken kijken hoe we dat op een goede manier gaan invullen. Na een slechte start zijn we bij Marken juist op de goede weg en pakken we punten."
 
Over het aanbod van Ajax hoefde Ouaali niet lang na te denken. "Ik ben de afgelopen anderhalf jaar al twee keer gevraagd en toen heb ik nee gezegd. Ik vind dat ik het nu bij de derde keer moet doen. Wim Jonk kent mij goed, dus ik heb er alle vertrouwen in voor de toekomst."

Bron: RTV-NH, dinsdag 21 februari 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina