naar Marker Nieuws indexpagina
'Mysteries op Marken'
'Mysteries op Marken' van Speeltheater Holland onvergetelijk bezoek aan schiereiland Marken
Theatergezelschap Speeltheater Holland brengt in de maanden juli en augustus een bijzonder locatieproject op het prachtige schiereiland Marken. Tijdens een wandeling van ongeveer drie uur, is het publiek getuige van verschillende korte voorstellingen. De werven, het schiereiland, de vuurtoren en de zee vormen het decor voor dans, muziek en theater. ‘Mysteries op Marken’ is de afscheidsproductie van het veel geprezen theatergezelschap. Na 37 jaar draagt Speeltheater Holland het stokje over aan een nieuwe generatie: de getalenteerde theatermakers van Het Houten Huis.
 
‘Mysteries op Marken’ verleidt het publiek om Marken met andere ogen te zien. Het speelt zich dan ook af op een minder bekend deel van Marken. Met de nadruk op de schoonheid en de natuur en het daarbij behorende gevecht van de mens tegen de elementen. De voorstellingen die het publiek gedurende de wandeling ziet, gaan over de geschiedenis van het schiereiland, over geheimen, liefde en mysteries, over het onstuimige water en de kracht van de natuur, over verlangen en de weidse vergezichten. Na de wandeling kan het publiek kiezen om nog te genieten van een heerlijke maaltijd met nog extra optredens en theatrale verrassingen.
 
‘Mysteries op Marken’ speelt voor volwassenen en families met kinderen vanaf 10 jaar, als onderdeel van Festival Karavaan. De voorstellingen spelen op donderdag tot en met zondag in de periode 19 juli tot en met 5 augustus 2012. Meer informatie vind u op www.mysteriesopmarken.nl. Kaarten kunnen besteld worden via de website, info@speeltheater.nl of ( 0299-372295.

www.mysteriesopmarken.nl

www.speeltheater.nl

 
    Tickets voor 'Mysteries op Marken'   
 
Data voorstellingen:
(iedere donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag)
19, 20, 21, 22, 26, 27, 28, 29 juli 2012
2, 3, 4, 5 augustus  2012
Première: donderdag 19 juli 2012
Aanvangstijden voorstellingen:  15.30 uur, 16.15 uur, 17.00 uur
 

Bron: Speeltheater Holland, dinsdag 6 maart 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina