naar Marker Nieuws indexpagina
S.V. Marken Dames 1 winnen trainingspakken
 

Voorafgaand aan de voetbalwedstrijd S.V. Marken dames 1 tegen DVVA dames 2 uit Amsterdam werden er nieuwe trainingspakken uitgereikt aan de dames 1 van Marken. Deze waren door de Marker dames verkregen door mee te doen aan een actie van Rexona. 

De KNVB is in samenwerking met Rexona een actie gestart op internet.  Deze actie heet ‘kampioenen’. De actie beoogd om zoveel mogelijk volgers te krijgen per team via Hyves, Twitter of Facebook. Het team met de meeste volgers wint aan het eind van het seizoen een kampioensfeest georganiseerd door Rexona. Voorwaarde is wel dat je kampioen moet worden. Op de helft van het seizoen waren er trainingspakken te winnen voor het meest actieve team per district (West 1 voor de Marker dames).

Op initiatief van de dames werd er in september 2011 deelgenomen aan deze actie. Het gevolg was dat er al snel vrienden en supporters zich aanmelden.  Eind november was duidelijk dat de dames het meest actieve team waren en de trainingspakken hadden gewonnen. Ze moesten alleen nog worden uitgereikt. Dat zou gebeuren bij de eerste wedstrijd van de dames in 2012. Echter koning winter zorgde ervoor dat het niet door kon gaan op de geplande dag. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover.

Wilt u de dames ook volgen of supporter van ze worden ga dan naar de website www.senioren.voetbal.nl/kampioenen en meld je aan als supporter. Hoe meer supporters hoe groter de kans om het kampioensfeest te winnen.  De dames moeten wel eerst ‘even’ kampioen worden.

 
   

Bron: PepProductions, zondag 11 maart 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina