naar Marker Nieuws indexpagina

SVL wint thuis van Marken

Langbroek – SVL trad thuis aan tegen S.V. Marken. De tegenstander is dit seizoen slecht begonnen, maar na de winterstop heeft Marken de weg naar boven ingeslagen. Voor de Langbroekers was het dus oppassen geblazen.

Ondanks gemiste kansen toch winst

De wedstrijd was nog maar kort bezig toen Arend Zweistra de bal in het net van de keeper van Marken werkte. Dit doelpunt kwam goed uit zo vroeg in de wedstrijd. De Langbroekers misten wel veel kansen. De gelijkmaker viel aan het einde van de eerste helft. Was het niet dat Martijn Merkens weer snel de 2-1 scoorde, zodat er toch gerust kon worden met een voorsprong. Na rust bleek dat één doelpunt verschil echt kwetsbaar was. Weer werden er kansen gemist en Marken nam het iniatief. SVL had ook pech. De scheidsrechter kende geen penalty toe voor SVL na een zuivere overtreding. Uiteindelijk bleef het 2-1. Voor de Langbroekers een flinke opkikker na het verlies van een week eerder tegen Zuidvogels.

Bron: Dirkjan Kraan, zondag 25 maart 2012