naar Marker Nieuws indexpagina
Peuter Bazar
 
Zaterdag 24 maart organiseerde de ouder commissie (OC)  de jaarlijkse kleding en speelgoedbeurs in de Peuterspeelzaal 'De Kladdegatjes'. Dit jaar was het echter meer uitgebreid dan voorheen en dus was ook de naam aangepast; Peuter Bazar!
 
Met deze keer onder andere heel veel tweedehands kleding, tweedehands speelgoed,
een enveloppenstand met veel leuke prijzen, een grabbelton boordevol leuke verassingen, knutselen, schminken, het springkussen en een ijskar – kortom; te veel leuke dingen om niet te komen!
 
Veel ouders, kinderen, familieleden en kennissen kwamen dan ook een kijkje nemen
tussen 11.00 en 16.00 uur. Het weer werkte deze dag echt super mee; het was zonovergoten en windstil weer met een prima temperatuurtje voor deze periode van het jaar! Daardoor konden de deuren open en het springkussen en de ijskar lekker buiten staan.
 
Terwijl de kinderen naar hartenlust konden springen op het springkussen, hadden de ouders even rustig de tijd om de mooie kledingstukken en het speelgoed te bekijken en aan te schaffen, onder het genot van een kopje koffie en versgebakken cake. Naast de grabbelton en de enveloppenstand was (juf) Louise speciaal naar de peuter gekomen om de kinderen te schminken! Er liepen dan ook veel Batmans, vlinders en lieveheersbeestjes rond… Aan de knutseltafel was het feest met juf Marjolein, bijgestaan door dochter Jasmijn. De kinderen konden kiezen wat ze wilden beschilderen en versieren met stickers en glitters; vogelhuisjes, klompen of fotolijstjes. Het werd een vrolijke gekleurde boel daar en spoedig stonden de vensterbanken vol met kunstwerken! Daarna en ook tussendoor kon er volop gesnoept worden van limonade en ijsjes van de ijskar; de Dora, K3 en voetbalijsjes vonden gretig aftrek!
 
Rond 16.15 uur werd het rustiger en kon het opruimwerk beginnen. De overgebleven kleding gaat naar de Stichting Marken helpt Roemenie en het resterende speelgoed naar de 'grote' bazar, welke in april door de Sport vereniging Marken wordt georganiseerd.
 
De OC wil hierbij iedereen hartelijk danken voor het schenken van de vele kleding en het speelgoed.
Iedereen die is langsgekomen; hartelijk dank voor de grote opkomst deze middag, het was reuze gezellig en druk! De opbrengst was geheel ten goede voor de Peuter.
 
Ook een woord van dank aan de Marker Evenementen Stichting, voor de gedeeltelijke sponsoring van het springkussen,  IJskar 'de IJsbeer' voor het schenken van 10% van de opbrengst, de Klompenmakerij voor het schenken van de klompjes en aan al degene die op een of andere wijze hun bijdrage hebben geleverd aan dit succes;  REUZE BEDANKT!
 

Bron: PepProductions, zondag 25 maart 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina