naar Marker Nieuws indexpagina

Charles Loots nieuwe trainer S.V. Marken

Amsterdammer Charles Loots is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van Marken. Dat maakte de eersteklasser vanavond bekend.

Loots staat momenteel aan het roer bij FC Weesp. Daar is hij bezig aan zijn derde seizoen. Met FC Weesp promoveerde Loots in zijn eerste seizoen naar de tweede klasse, waarin de ploeg nog steeds actief is. Daarvóór trainde hij CTO’70 uit Duivendrecht.

Marken-voorzitter Henk Zeeman kiest met de relatief onbekende Loots voor stabiliteit. ,,We hebben twee jaar lang veel onrust gehad rondom de trainerspositie’’, refereert de preses naar de periodes van Edwin Keizer (eind vorig seizoen rond met RKAV Volendam) en Saïd Ouaali (gedurende dit seizoen naar Ajax). ,,We willen rust in de tent. Nu hebben we een trainer die onlangs zijn TC1-diploma heeft gehaald. Voor hem is dit een mooie kans en voor ons een mogelijkheid om voor continuïteit te zorgen.’’

De in Amsterdam-Noord woonachtige coach tekent voor één jaar, maar zogezegd met de intentie om voor een langere periode actief te zijn op Marken. De Waterlandse eersteklasser wordt momenteel gecoacht door interim-trainer Bram Berkhout, die mag proberen Marken te behouden voor de eerste klasse.

Bron: Noordhollands Dagblad (internet), donderdag 5 april 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina