naar Marker Nieuws indexpagina
Clinic’s ZV-Waterland
 
Tijdens de meivakantie zal ZV-Waterland de deuren openen voor geïnteresseerden om op dinsdag 1 mei en donderdag 3 mei te komen zwemmen in het Sportfondsenbad te Monnickendam. Gedurende deze twee dagen zullen er twee gratis clinic’s aangeboden worden door leden van ZV-Waterland. Deze clinic’s duren ongeveer één uur. (van 19.00 tot 20.00)  
 
Gedurende de clinic’s komen alle slagen van de zwemsport naar voren en krijgen de zwemmers de gelegenheid om deze onder de knie te krijgen. Het zwemmen wordt afgewisseld door een blok van spelletjes waar de kinderen en jongeren vermaakt worden door de begeleiders.
 
Alle geïnteresseerden kunnen op beiden dagen gewoon het zwembad in Monnickendam inlopen om te komen zwemmen bij ZV-Waterland. De inloop zal rond 18.45 zijn en het startschot wordt om 19.00 gegeven met de start van de clinic's. Als afsluiter van de twee dagen zullen twee estafette teams van ZV-Waterland laten zien hoe hard het eraan toe kan gaan tijdens de wedstrijden die gezwommen worden. Mocht je hierna de zwemsport willen proberen, dan krijg je die kan om voor
10 euro 1x per week te komen trainen tot het eind van dit seizoen.
 
Dit hele spektakel staat onder begeleiding van leden van ZV-Waterland.
 
Zwemspullen zijn uiteraard noodzakelijk om er een leuke ervaring van te maken.
 
Hopelijk tot 1 of 3 mei, 
Groet
Stefan Bouwman

Bron: Zwem Vereniging Waterland, woensdag 25 april 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina