naar Marker Nieuws indexpagina

Lachen op Marken

 
Toneelvereniging 't Voetlicht staat vrijdag 11 mei weer op de planken. In dorpshuis het Trefpunt op Marken speelt zij het stuk 'Cijfers'. Een toneelstuk waarin soapacteurs zich volledig richten op hun eigen kijkcijfers.

Het publiek is getuige van de rare fratsen die ontstaan wanneer iedereen in zijn eigen wereld leeft. Deze komische eenakter wordt slechts één avond opgevoerd en de regie is in handen van gastregisseuse Karlijn Vriend uit Hoorn. De deuren zijn geopend vanaf 20.15 uur, het stuk begint om 20.30 uur. Kaartverkoop aan de deur voor € 10,=, donateurs betalen € 7,50. 
Maar het blijft niet alleen bij het toneelstuk deze avond. Na afloop zal de commissie '50 jaar vlag hijsen op Marken' de opbrengst van de verkoop van hun dvd’s bekend maken en schenken aan ’t Spotje, de jeugdtoneelvereniging van Marken. Hierna zal een ludieke veiling gehouden worden, welke ook zeker de moeite waard is, als u zin heeft om te lachen. Ten slotte wordt er een swingende afterparty verzorgd door de Marker band 'Road2Nowhere'.
 

Bron: Toneelvereniging 't Voetlicht, dinsdag 8 mei 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina