naar Marker Nieuws indexpagina

Open Dag Gemeente Waterland op 30 juni 2012

  Zaterdag 30 juni organiseert de gemeente Waterland een Open Dag. Op deze dag kunnen inwoners van Waterland kennis maken met wat de gemeente te bieden heeft op het gebied van dienstverlening, maatschappelijk werk, cultuur en verenigingsleven. 

Dienstverlening is een belangrijk item bij de gemeente Waterland. Inwoners worden steeds mondiger en kritischer en stellen daardoor – terecht- hogere eisen aan de dienstverlening van de gemeente.
 
Landelijk is het concept 'Antwoord ©' ontwikkeld. Een doelstelling binnen dat concept is dat gemeenten een Klanten Contact Centrum (KCC) hebben ingericht en hiermee een centraal loket hebben. Hier kan de klant met alle vragen terecht.
 

Wethouder Tjeerd Hoekstra: “Om hierop voor te sorteren is de centrale hal van het gemeentehuis verbouwd. De voormalige Centrale Balie en de balies van de afdeling Publiekszaken zijn samengevoegd en er zijn meer loketten gebouwd. Verder worden er steeds meer producten bij de afdeling Publiekszaken ondergebracht, zodat dat inwoners niet meer voor verschillende producten naar verschillende loketten worden (door)verwezen. Een informatiezuil verwijst bezoekers snel door naar het juiste loket en is er een moderne telefooncentrale in gebruik genomen. Hiermee hopen we dat wachten tot een minimum beperkt wordt.

We willen graag op een aansprekende manier laten zien wat de gemeente voor haar inwoners doet. Daarom nodigen we alle inwoners uit te komen kijken tijdens de open dag op 30 juni.”

Naast informatie over de gemeentelijke dienstverlening is er voor inwoners gelegenheid kennis te maken met verschillende andere diensten en activiteiten in de gemeente. Het wordt een dag van zien, doen en beleven. Er worden demonstraties gegeven, wedstrijden gehouden en er is nog veel meer te zien of te doen voor jong en oud. De open dag wordt van 11.00 tot 15.00 uur gehouden in het gemeentehuis aan de Pierebaan in Monnickendam. Iedereen is van harte welkom!

Bron: Gemeente Waterland, maandag 18 juni 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina