naar Marker Nieuws indexpagina
'Kladdegatjes' in protest bij gemeenteraad
   
  Vandaag werd de begroting van de gemeente Waterland in de Gemeenteraad besproken. In deze begroting wordt er flink gesnoeid in de subsidie van onder andere Peuterspeelzalen en de bibliotheek.

Peuterspeelzaal 'De Kladdegatjes' was vanavond aanwezig om via inspreker Tanje Klok hun standpunten duidelijk te maken. Tevens waren er voor Marken nog twee insprekers, de directeur van 'De Rietlandenschool' en Barnet Kansil namens dorpshuis Het Trefpunt.

 
     
 
Gisteravond namens de peuter naar de Raadsvergadering van Gem Waterland geweest. Het was een zeer lange avond, maar de coalitie en oppositie waren het absoluut niet met elkaar eens, wat gunstig kan zijn voor ons... Tanja, Barnet en Els (en nog 6 anderen) hebben prima gesproken!! Ben vooral heel trots op onze penningmeester Tanja!! Ook zijn de dik 900 !!!! handtekeningen aan de raad overhandigd. Nu blijkt dat al onze inzet niet voor niets is geweest: de partijen moeten onderzoeken en daar gaan we voor!!! Onze strijd in deze is nog zeker niet gestreden en we blijven doorgaan totdat we de subsidie mogen behouden!!! Alle betrokkenen die dit volgen: ontzettend bedankt voor jullie steun; blijf ons volgen!!
Jenny Meijer-Visser (voorzitter) via Facebook
 
Tanja Klok geeft in vier minuten de standpunten van de Kladdegatjes Tanja Klok geeft in vier minuten de standpunten van de Kladdegatjes
Overhandiging van vele handtekeningen aan de griffier  
  De (nieuwe) directeur van de Rietlandenschool
  Barnet Kansil

Bron: PepProductions, donderdag 28 juni 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina