naar Marker Nieuws indexpagina
Geslaagd jubileumfeest Stichting Marker Jongeren
 
 

Stichting Marker Jongeren (SMJ) heeft afgelopen zaterdag haar veertig jarig bestaan gevierd op de Kerkbuurt van Marken. De dag begon met een lunch en eindigde met een spetterend optreden van de Volendamse band ‘Alive’. Het weer was top en iedereen kon terugkijken op een fantastische dag.

De SMJ, opgericht op 9 september 1972, beheert het jeugdgebouw ‘De Zonnewijzer’ en geeft jeugdige van 12 tot en met 25 jaar de kans uit te gaan in dit jeugdgebouw. Menig Marker heeft dit gebouw bezocht in z’n jonge jaren.

Afgelopen zaterdag begon om 12.00 uur met een lunch in de openlucht, nabij De Zonnewijzer, voor alle buren, schoonmaaksters en speciaal genodigden. De meeste personen hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging. Van 14.00 uur tot 16.00 uur was er receptie voor oud-bestuursleden van de SMJ. Vele oud-bestuursleden hebben met elkaar kunnen bijpraten en het huidige jonge bestuur kunnen vertellen hoe en wat zij in het verleden organiseerden.  

Vanaf vier uur was iedereen welkom op de Kerkbuurt, om het feest mee te maken. De coverband ‘Botr’ opende de middag. Deze werden opgevolgd door de band ‘Road2Nowhere’. Na deze twee Marker bands was het de beurt aan de Volendamse band ‘Alive’. De drie bands maakten van de middag / avond een TOP dag. Voor de jongste jeugd was er een springkussen aanwezig, zodat ook deze groep zich niet hoefde te vervelen.

Nu maar weer uitkijken naar een halve eeuw SMJ, want dat zal over tien jaar zeker gevierd gaan worden.

 
 
Op de 'dansvloer' Oud-bestuursleden
De feestlocatie 'Road2Nowhere'
Proosten op veertig jaar De kids vermaken zich op het springkussen
 Naar alle foto's van 40 jaar SMJ

Bron: PepProductions, zondag 2 september 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina