naar Marker Nieuws indexpagina

Outger Commandeur maakt werk van websites

 

Na een studie Interactieve Media en twee jaar lesgeven aan het Mediacollege in Amsterdam heeft Outger Commandeur besloten de stap te wagen: hij richt zich nu als zzp’er helemaal op het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites voor het mkb. Ruim tien jaar ervaring staan garant voor een professioneel ogende website die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Daarbij zorgt hij niet alleen voor betrouwbare techniek, ook de content en de uitstraling zijn onderscheidend. ‘Een website moet meer zijn dan een uithangbord met slechts de naam van een bedrijf erop’, legt Outger uit. ‘Ook de inhoud moet aantrekkelijk en relevant zijn. Anders is een bezoeker aan die website meteen weer vetrokken en dat kan nooit de bedoeling zijn. Uiteindelijk moet een bezoek aan de website het begin zijn van een commercieel traject dat resulteert in conversie: een aankoop of een afspraak.’

Essentieel voor een succesvolle website is de mate waarin deze gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. ‘De praktijk wijst uit dat mensen hooguit de eerste twee pagina’s met zoekresultaten screenen. Daarna voeren ze andere zoektermen in. Als een website pas op pagina tien van de zoekresultaten opduikt, is de kans niet groot dat je gevonden wordt. Daarom is het belangrijk een website professioneel in te richten.’ Nadat Outger de nieuwe website geleverd heeft, staat de opdrachtgever er niet alleen voor. Ook voor oplossingen en advies blijft hij altijd beschikbaar. Wilt u uw website zelf bijhouden? Een uur les om dit in de vingers te krijgen is bij de prijs inbegrepen. Heeft u al een website, maar is het tijd voor modernisering en een facelift? Ook hiervoor heeft hij de kennis en kunde in huis.

Maak eens afspraak met Outger om te zien wat de mogelijkheden zijn. U zult dan merken dat zijn tarief concurrerend is. ‘Ook opdrachtgevers met kleine budgetten zijn welkom, vanaf € 400 exclusief BTW heb je een eigen website’, sluit Outger af.

  I : www.eftepe.nl

  info :  *  Eftepe 

( :  0299-785 054

 

Bron: Eftepe, zaterdag 6 oktober 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina