naar Marker Nieuws indexpagina
Slotaflevering ULVP zondag bij RTL4
 
Zondag 21 oktober 2012 zendt RTL 4 kort na 20.00 uur de laatste aflevering Unit Luchtvaartpolitie uit. De bemanning van @DePolitieheli ondersteunt de politie op de grond met de nodige apparatuur aan boord.  De acties vinden plaats boven Marken, Amsterdam, Aphen aan den Rijn en op Schiphol-Oost.

In aflevering 8 van Unit Luchtvaartpolitie:
De politieheli achtervolgt op klaarlichte dag spookrijdende dieven die de geldla van een parkeerwachter in Marken hebben gestolen. De criminelen halen halsbrekende toeren uit totdat een agent besluit om zijn vuurwapen te trekken.
In Amsterdam Noord vallen twee criminelen een woning binnen waarbij de eigenaar onder bedreiging van een vuurwapen zijn autosleutels afgeeft. Nadat ze er in zijn VW Golf vandoor zijn, sluit het net zich snel en kan de heli aan de slag om deze overvallers te vinden.
In Alphen wordt de heli ingeschakeld omdat de schipper van een containerschip zijn vrouw mishandeld en verschillende agenten met een bijl bedreigd.
Een lid van het koninklijk huis brengt een werkbezoek aan het KLPD op de thuisbasis van de Unit Luchtvaartpolitie te Schiphol-Oost.
Unit Luchtvaartpolitie, aflevering 8, 21 oktober kort na 20.00 uur bij RTL4. Producent: Screentime, Amsterdam. Herhalingen op www.rtlxl.nl en dinsdag om 22.30 uur op RTL 4:
 

Bron: Politie, donderdag 18 oktober 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina