naar Marker Nieuws indexpagina

Gift voor peuterspeelzaal 'De Kladdegatjes'

Bestuur van de vrouwengroep en peuterspeelzaal samen met enkele peuters
 
Peuterspeelzaal ‘De Kladdegatjes’ werd afgelopen week verrast met een gift van de Christelijke Vrouwengroep Marken. De Vrouwengroep is afgelopen jaar opgeheven en het resterende banksaldo werd geschonken aan ‘De Kladdegatjes’.
 
De Christelijke Vrouwengroep was een gezellig clubje, waarbij eens in de maand een samenkomst was in de hal van de Patmoskerk op Marken. Tijdens deze avonden werden onder andere diverse sprekers uitgenodigd. Omdat er géén nieuwe bestuursleden gevonden zijn en ook het leden aantal daalde, werd besloten de Vrouwengroep op te heffen.
 
De meeste leden van de Vrouwengroep hebben kinderen en/of kleinkinderen die van de peuterspeelzaal op Marken gebruik maken of hebben gemaakt. Daarom was de keus niet moeilijk om het resterende saldo te schenken aan deze organisatie.
 
Het bestuur van ‘De Kladdegatjes’ was zeer blij verrast met de gift. De afgelopen tijd heeft het bestuur  sterk gestreden om de subsidie van de gemeente Waterland te kunnen behouden, wat ook na vele gesprekken gelukt is voor, voorlopig, een paar jaar. Deze gift werd dan ook als een ‘warm’ cadeau ontvangen.
 

Bron: PepProductions, zondag 9 december 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina