naar Marker Nieuws indexpagina

Kerstsingle Daniel Versteegh

Daniel Versteegh 'These Long December Nights'
 
Ik wil graag even je aandacht vragen voor het volgende. Volgende week (18/12) starten 3FM en het Rode Kruis weer met Serious Request. Dit jaar vragen ze aandacht voor de allerkleinsten. Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te blijven leven. Babysterfte is een stille ramp die elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt. Belangrijkste oorzaken; gebrek aan medische zorg, voorlichting en begeleiding. Hierdoor sterft iedere 6 seconden ergens ter wereld een baby voor, tijdens of na de geboorte. Als je meer wilt weten over de actie of wilt weten hoe je zelf een bijdrage kunt leveren, surf dan naar de website van Serious Request.
 
Ook ik wil graag mijn bijdrage leveren en heb daarom het volgende bedacht: woensdagochtend (11/12) speelde ik in de ochtendshow van Giel Beelen mijn nieuwe kerstsingle 'Long December Nights', samen met de mannen van de kersverse Utrechtse band Mister & Mississippi. De reacties waren zo ontzettend positief, dat we hebben besloten om de track online te zetten en aan te bieden als download. Op mijn site www.danielversteegh.nl kun je de song beluisteren, downloaden en kun je tevens de videopnames bekijken.
 
Als je de song wilt downloaden kun je zelf bepalen wat je er voor betaalt. En nu komt het, de volledige opbrengst van de single gaat naar Serious Request! We hopen veel geld in te zamelen voor het Rode Kruis en zo een flinke bijdrage te kunnen leveren. 24 december maak ik het bedrag bekend en zal ik dit overhandigen aan Serious Request. Deel alsjeblieft ook de track en de actie met je vrienden op Facebook en Twitter. Let’s hear it for the babies!! 
 
Alvast bedankt, een hele fijne kerstmis.
 
 www.danielversteegh.nl

Bron: Daniel Versteegh, zaterdag 1 december 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina