naar Marker Nieuws indexpagina

Marker Kerst Wintermarkt 2012

Gezellige drukte in dorpshuis Het Trefpunt
 

 

De Marker Kerst Wintermarkt werd afgelopen zaterdag voor de vierde keer georganiseerd in dorpshuis Het Trefpunt op Marken. Ook dit jaar was de opkomst zeer goed te noemen en ging de opbrengst naar Pink Ribbon. De totale opbrengst wordt tijdens de Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 5 januari 2013 bekend gemaakt.
 
De Marker Kerst Winter Markt werd zaterdag om 14.00 uur geopend door de burgemeester van Waterland, mevrouw Luzette Wagenaar-Kroon. Zij gaf het symbolische startschot voor ‘Fietsen voor Pink Ribbon’ en de kerstmarkt.
 
Er waren diverse marktkraampjes met heerlijk eten en drinken volgens lokale recepten, zoals oliebollen, broodjes worst, broodjes bal en natuurlijk de ECHTE Marker taarten. Ook werden er in diverse kraampjes vele leuke spulletjes te koop aangeboden. Er waren ook allerlei spel activiteiten, zoals enveloppen trekken, lootje kopen en een lantaarn maken,  onderdelen waar iedereen aan kon meedoen.
 
De muzikale omlijsting kwam van de ´Zussen Zetzema´, jeugdorkest van muziekvereniging ‘Juliana’,  ‘Mereker Challenge voor Pink Ribbon’ en als grote finale de ´Christmas Train´.
 
Vanuit de verkoop van diverse kramen werd een deel of de gehele opbrengst belangeloos aan Pink Ribbon geschonken. Het resultaat van het fietsen voor Pink Ribbon werd wel bekend gemaakt. Totaal werd er 577,68 kilometer gefietst met een totaal sponsor bedrag van € 10.306,23.
 
De organisatie wil bij deze de vele vrijwilligers, sponsors en bestuur en vrijwilligers van dorpshuis Het Trefpunt hartelijk bedanken voor hun belangeloze medewerking.
 
Ook dit jaar was de Marker Kerst Wintermarkt weer een succes te noemen. De volgende Marker Kerst Wintermarkt vindt over twee jaar plaats.
 

 

Opening kerstmarkt door Luzette Wagenaar-Kroon Interview door Luzette met Guido Scheenhart

Fietsen voor het goede doel Kerstmarkt
Jeugdorkest muziekvereniging 'Juliana' Artiesten 'Mereker Challenge' voor Pink Ribbon

Artiesten 'Mereker Challenge' voor Pink Ribbon Christmas Train
Link naar alle foto's van Marker Kerst Wintermarkt 2012

Bron: PepProductions, zondag 16 december 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina