naar Marker Nieuws indexpagina

Bureau Toerisme Laag Holland stimuleert samenwerking toeristische ondernemers

 
Om de onderlinge samenwerking van toeristische ondernemers in Laag Holland  te stimuleren organiseert Bureau Toerisme Laag Holland maandag 28 januari 2013 een ondernemersbeurs, waar eigenaren van toeristische attracties (van Molen tot Pannenkoekenhuis en van Museum tot Fluisterbotenverhuur) elkaar informeel kunnen treffen.
 
In het Burggolf Hotel in Purmerend zal een  gezellige marktsfeer gecreëerd worden  waar alle ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Zij krijgen allen voldoende ruimte om informatie over hun onderneming aan elkaar te presenteren.
 
Tevens zijn er touroperators en overkoepelende toeristische organisaties uitgenodigd, zodat zij kennis kunnen maken met het veelzijdige en uitgebreide toeristische en recreatieve aanbod in het gebied.
 
Bureau Toerisme Laag Holland hoopt dat er gedurende deze avond nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan, zodat men elkaars krachten kan versterken en het gebied nóg interessanter wordt voor de toerist om te bezoeken. Het uiteindelijke gezamenlijke doel is om het gebied meer bekendheid te geven en het aantal bezoekers in Laag Holland toe te laten nemen.
 
www.laagholland.com

Bron: Bureau Toerisme laag Holland, donderdag 24 januari 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina