naar Marker Nieuws indexpagina
'Bier blijkt het beste medicijn'
Feestend Valleivogels klopt Marken
 
 ,,Bier blijkt het beste medicijn." Dat concludeert Harrie Epskamp na de 0-2 zege in en tegen Marken. Het bier was in het vooruitzicht gesteld als Valleivogels eindelijk zijn vierde competitiezege zou binnenhalen. ,,En nu drinken we samen met de selectie en het bestuur in Volendam op de overwinning."

Valleivogels opende tegen de voormalige eilandbewoners sterk. Henk van Essen kreeg direct een opgelegde kans, maar trof geen doel. Zijn compaan voorin Peter van Prattenburg had na ruim 10 minuten wel prijs: 0-1. Na het eerste kwartier zakten de Vogels echter weg. Marken kreeg de overhand en nam het doel van Sven Hardeman tot aan de rust diverse malen onder vuur. De sluitpost had overal een antwoord op. ,,We waren het helemaal kwijt, de score had ook 2-1 kunnen zijn de rust", aldus Epskamp.
Hij zette zijn ploeg weer op scherp en wilde graag meer voetbal over de grond zien. Dat had effect, want halverwege het tweede bedrijf maakte Erik van Eem de bevrijdende 0-2. De middenvelder werd door de in de basis gestarte Mike Abbink alleen voor de keeper gezet. Nadien kregen Valleivogels nog een handvol riante kansen , maar gescoord werd er niet meer. Het deerde Epskamp niet. ,,Het zal nog lang onrustig worden in Volendam", belooft hij.
 

Bron: De Woudenberger.nl, zaterdag 23 februari 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina