naar Marker Nieuws indexpagina
Leef twee dagen als een profvoetballer!
 
Wil jij ook in de Meivakantie je voetbalkwaliteiten verder ontwikkelen? Donderdag 2 mei en Vrijdag 3 mei 2013 organiseert Sport-Koepel Edam-Volendam een fantastisch voetbalkamp! Iedere dag is er een programma van 10.00 uur tot 18.00 uur. Naast techniekvormen, pass en trapvormen en partijspelen zijn er ook looptrainingen verzorgt door een echte looptrainer. Tijdens het voetbalkamp wordt er veel aandacht besteed aan pass en trap, maar het belangrijkste mag natuurlijk niet ontbreken. ‘De techniek’. Natuurlijk is er ook aandacht voor tactische zaken!

Het Voetbalkamp heeft als doel kinderen laten ervaren wat het is om een profvoetballer te zijn. Spelers van 12 t/m 15 jaar uit de gemeente Edam-Volendam, maar ook uit de regio Noord-Holland en Midden-Nederland zijn van harte welkom!
Kosten voor dit kamp bedragen € 60,00 voor twee dagen. Eén dag meetrainen kan natuurlijk ook! De kosten hiervoor bedragen dan € 30,00.

Dus, lijkt het je leuk om twee dagen, als een profvoetballer door het leven te gaan en te ervaren wat zij elke dag doen? Schroom niet en geef je op via info@sport-koepel.nl. Bellen kan ook naar het nummer 0299-324650. Vermeld daarbij je naam, adres, woonplaats, leeftijd en geef even aan van welke vereniging je komt.
 
Buiten Maarten Woudenberg, zal ook Kelly Zeeman, uitkomend voor Telstar dames 1 én het 'Nederlands elftal dames' haar capaciteiten showen als trainster op 2 en 3 mei 2013.
 

Bron: Sportkoepel Edam-Volendam, donderdag 28 maart 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina